top of page

Elin Synnøve Bråthen opptrer solo, i duo-format sammen med pianist eller gitarist, i trio eller med fullt band. Gjennom hennes aktive karriere kan hun vise til en rekke konserter og eventer, og opptredener på TV og i radio. Repertoaret er variert, eget materiale og versjoner av andres låter i skjønn forening, og hun setter gjerne sammen en skreddersydd intimkonsert for et målbestemt publikum. 

 

Hun har ofte blitt engasjert som solist med større ensembler som storband og kor. Hun er en rev på å arrangere korstemmer og bidrar gjerne både i innøvingsfasen og i fremføringen live. Mange artister innenfor et spekter av stilarter har brukt Elin Synnøve Bråthens stemme på sine innspillinger. I den senere tid har hun også påtatt seg produsentrolle i sammenheng med både konsert- og studioproduksjoner.

 

Elin Synnøves stemme er et ettertraktet instrument også i form av opplesning av tekst og voiceovers. Hennes signaturdialekt har gitt stemme til reklame, tegnefilm og til presentasjon av tyngre innhold som f.eks. regjeringsposter.

 

For de som er interessert i kommunikasjon og ønsker seg et populærforedrag som er like informativt som underholdende, kan Elin Synnøve lene seg på en doktorgrad om emnet "strategisk kommunikasjon gjennom billedlig språk".

LIVE

bottom of page